Få din lokale avis gratis i 30 dage, på Fyn og Jylland

Få din lokale avis gratis i 30 dage, på Fyn og Jylland

Den første måned gratis og muligheden for at vinde en iPad

Tips om kreativitet fra John Cleese

Tips om kreativitet fra John Cleese

I dette tidsløse 36 minutters foredrag, skitserer John Cleese de 5 faktorer, du kan benytte ...

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Giver huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Argan Olie gør håret blødere, mere skinnende og silkeblødt

Få din lokale avis gratis i 30 dage, på Fyn og Jylland

Få din lokale avis gratis i 30 dage, på Fyn og Jylland

30 dage med nyheder fra lokalområdet og muligheden for at vinde en Ipad!

En plads i solen - lej reklameplads her fra 149,- kr. pr. mdr

En plads i solen - lej reklameplads her fra 149,- kr. pr. mdr

Få ekstra opmærksomhed her fra forsiden ...

 

Plej krop og fødder

Plej krop og fødder
Artikel:

Krops- og fodpleje med argan olie

Fugtighedscreme med argan til hele kroppen

Når du først har oplevet, hvordan Argan olien hjælper dit ansigt. Så tøv ikke, men brug den som fugtigheds creme på hele kroppen! Forhåbentligt bruger du allerede en økologisk fugtighedscreme, som f.eks. mandel olie, på kroppen og undgår de skjulte kemikalier der er i de fleste lotioner og cremer.
Tilsæt blot nogle få dråber af Argan olie til din foretrukne fugtighedscreme (kokos, oliven, jojoba, mandel eller sesam), for øjeblikkeligt at udnytte fordelende ved denne helbredende Argan olie. Har du ekstra hård hud under hælen, eller på albuer, så masser en ekstra dråbe på disse steder.

Neglepleje med arganolie

Læs her, hvordan olien kan hjælpe dine negle! Argan olie er “ikke-fedtet fugt”, og er en ideel behandling til neglebånd og negle. Fjern alt polish fra fingernegle og tånegle, og skyl grundigt.
Dup en brøkdel af en dråbe direkte på hver negl, en ad gangen, og gnid godt ind i neglelejet og kutikula. Lad det virke indtil alle negle er blevet behandlet.
Vask og skyl grundigt og anvend derefter polish som ønsket. Olien vil afhjælpe tørheden i dine negle, men også hjælpe med at holde dine neglebånd fugtet, så du ikke udvikler smertefulde hangnails

Behandel strækmærker med arganoliestrækmærker

Arganolie kan afhjælpe, eller forhindre strækmærker ved at forbedre hudens elastiksitet. Varm 2-3 dråber ren arganolie i din hule hånd og gnid forsigtigt din mave, hofter, lår eller andre potentielle problemområder.
Vitamin A og vitamin E, som bidrager til at forynge huden, mens den fugtgivende virkning, gør strækmærker mindre tilbøjelige til at dannes. Hvis du allerede har et strækmærke eller to (eller seks), så start med at massere arganolie og brun sukker, i de ramte områder før dit næste bad. Skyl godt og anvend olie til de berørte områder før påklædning.

Tørre fødder og sprukne hæle behandles bedst med argan olievelplejede fødder

Hvis du har tør revnet hud på dine fødder eller hæle, gnid 2 dråber ind i fødderne, med særlig vægt på problemområder. Afhængigt af, hvor tør din hud er, kan det være nødvendigt at anvende et par dråber mere til fuldt ud at fugte området.
Dæk med et par hyggelige strømper for, at give olien en chance for at suge ind. Behold strømperne på i mindst 20 minutter, og helst natten over. Dette vil hjælpe dig til smukke, velplejede fødder
BEMÆRK: Brug en varm vaskeklud til, at fjerne al den resterende olie fra bunden af dine fødder før badning! Vi ønsker ikke du glider og falder!

Firmanavn: Arganista
  • Plej krop og fødder

Skriv et svar