Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Til både børn og voksne bør man lave mad specielt til halloween - men hvordan ... Læs mere ...

Tips om kreativitet fra John Cleese

Tips om kreativitet fra John Cleese

I dette tidsløse 36 minutters foredrag, skitserer John Cleese de 5 faktorer, du kan benytte ... Læs mere ...

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Giver huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Argan Olie gør håret blødere, mere skinnende og silkeblødt Læs mere ...

 

Halloween kostumer og gyselige opskrifter, samt skattejagt for børn

Halloween kostumer og gyselige opskrifter, samt skattejagt for børn

Skattejagt til Halloween fuld af skræk, uhygge og spænding med spøgelser, monstre, vampyrer og hekse.

Hvert år har vi gyselige ting og skattejagt, til din halloweenfest, se kig med, hvis du tør.

Skal du udforme et kostume, en skattejagt, eller finde på noget helt andet. 31. Oktober er det “All hallow’s eve”. Få inspiration til Halloweenfest her!

Her finder du stor inspiration til alt, hvad du måtte ønske dig til en uhyggelig højtid, eller en god skattejagt for børn, se alle vores skræmmende kostumer her!

Halloween fejres i dag efter en amerikansk tradition, der kendes som som Halloween.

Halloween er en stor tradition i USA, og voksende i Danmark, hvor der bliver gjort meget ud af skattejagter, udklædning og udsmykning i form af tilbehør til aftenen og skrækindjagende kostumer til Halloween.

En festaften med skeletter, fantasifostre, hekse og spøgelser. Det er halloween, en irsk-amerikansk tradition med stærke overtroiske og religiøse rødder.

Her på Grapevine.dk har du mulighed for at finde ideer til det bedste Halloween udklædning, til lige netop dit behov.

halloween invitationHalloween oprinder fra et keltisk ritual, der er mere end 2000 år gammelt og er for nuværende en fastelavn i amerika, hvor maskerede børn går og tigger slik fra dør-til-dør. At fejre dagen og aftenen, en irsk-amerikansk skik med stærke rødder I religion og overtro.

Søger du Halloweenopskrifter, kostumer, udsmykning eller andet tilbehør til en uhyggelig event, så kan du finde det her.

Voksne går bestemt lige så meget op i halloween, det er ikke kun børnene, de voksne samles gerne med naboer og spiser i aftenens anledning. Hvis vejret tillader det, sidder de ude med store skåle og kurve fyldt med slik, parat til at modtage aftenens “ubudne”gæster.

Nogle giver også børnene en god forskrækkelse ved pludselig at sende røgtåger hen over dem, tænde blinkende lys eller skræmmende musik, når børnene nærmer sig slikket. Andre voksne klæder sig ud som monstre og springer uvarslet frem. En skattejagt der kan skræmme hinanden til halloween.

Grapevine.dk
  • Halloween kostumer og gyselige opskrifter, samt skattejagt for børn

Skriv et svar