Hårpleje med økologisk shampoo og balsam

Hårpleje med økologisk shampoo og balsam
Artikel:

Hårpleje med arganolie i Shampoo og balsam

Har du tørt og skørt hår så prøv en Argan hårmaske

En hårmaske, når du har tørt og skørt hår, en gang ugentligt lav en overnattende dyb konditionerende behandling med arganolie. Varm 4-10 dråber i dine hænder, før massering ind i hovedbunden. Fortsæt med at massere hele vejen til enderne, twist, og placer en badehætte på hovedet. Din naturlige kropsvarme tilbageholdt i badehætten vil hjælpe olien med at trænge ind, og samtidig holde dit pudebetræk fri for olie.

Om morgenen vaskes dit hår som normalt, skyl indtil alle rester er væk.
Hvis du har skæl eller tør hovedbund, lav en Hårmaske to gange om ugen, indtil skæl forsvinder. Fortsæt med ugentlige behandlinger, eller efter behov.

Argan Shampoo og leave-In balsam

Argan olie er ikke kun til gavn for huden – det er også fantastisk til hår. Denne ikke-fedtende olie er den perfekte leave-in conditioner, der gør dit hår lettere at style, mens den samtidigt reparerer spaltede spidser! Argan olie hjælper med at tæmme kruset og flyvsk hår, beskytter mod varmen fra hårtørrer, papilotter og glattejern, alt imens den fremmer glans og fylde.
Der er forskning, der viser arganolie kan fremme hårvækst, så sørg for at gnide det ind i din hovedbund også. Afhængig af tykkelsen, tekstur, tilstand, og længden af dit hår, skal du muligvis bruge fra 1 til 3 dråber i din hårmaske.

At få den rigtige mængde kan tage noget øvelse. Start med en dråbe (eller for kort hår ½ dråbe) og varm i håndfladerne før du fører fingrene gennem håret, med særlig vægt på dine mål. Når du er færdig, tilsættes ½ dråbe til fingerspidserne og masseres ind i hovedbunden. Gnid overskydende ind i dit ansigt, hals eller hænder.

Firmanavn:
Argan Marked
Adresse::
Borrehøj 12
Postnr.::
4400
By::
Kalundborg
  • Hårpleje med økologisk shampoo og balsam

Skriv et svar