Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Til både børn og voksne bør man lave mad specielt til halloween - men hvordan ... Læs mere ...

Tips om kreativitet fra John Cleese

Tips om kreativitet fra John Cleese

I dette tidsløse 36 minutters foredrag, skitserer John Cleese de 5 faktorer, du kan benytte ... Læs mere ...

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Giver huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Argan Olie gør håret blødere, mere skinnende og silkeblødt Læs mere ...

 

Er en freelance tekstforfatter en god idé?

Er en freelance tekstforfatter en god idé?

Overvejer du at hyre en tekstforfatter? Måske har du googlet “billig freelance tekstforfatter søges”, eller lignende. I så fald ved du nok, at talrige sultne skribenter gerne skriver dine tekster – og mange af dem til en overskuelig pris.

Men hvorfor er det, nogen vælger at få en journalist til at producere sine tekster for sig? Her er tre af de mest almindelige grunde.

Tekster der faktisk sælger

Mange kan skrive om noget – men en erfaren tekstforfatter skriver til nogen. En tekstforfatter sætter sig selv i målgruppens sted og italesætter de bekymringer, en potentiel kunde typisk har.

En professionel tekstforfatter forstår SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) er vigtigt for din placering i eksempelvis Google-søgninger. Hyrer du en dygtig skribent til at skrive tekster til din hjemmeside, sørger vedkommende for, at din målgruppe finder dig online.

Du kan koncentrere dig om det, du er bedst til

Er du typen, der er meget økonomisk bevidst, foretrækker du måske at gøre det meste selv, hvis du har brug for tekster – fx til din hjemmeside. Men ting tager som bekendt ofte længere tid, end man forestiller sig – og den tid, du bruger på tekstforfatning, kan du naturligvis ikke bruge på det, du egentlig ønsker at tjene penge på.

70444060
JumpStory ApS
Axel Gruhns Vej 2
8270
Højbjerg

Skriv et svar