Færdigsyede gardiner efter mål

Færdigsyede gardiner efter mål
Artikel:

Perfekte markiser og de sidst nye udgaver af liftgardiner får du i bredt udvalg hos din Gardinstudiet i Århus. Derudover har vi rullegardiner, solafskærmning, mørklægningsgardiner og meget andre ting indgår i vores store udvalg.

Alt i absolut kvalitet og til lune priser og husk tilbud og opmåling er gratis

Liftgardiner i alle regnbuens design og farver

  • Foldegardiner Udformet efter dine målsætninger og ønsker! Liftgardiner udgør den bedste løsning til solafskærmning eller mørklægning.
  • Rullegardiner, også kaldet nedrulningsgardiner eller rulleafskærmning, er en nem og økonomisk måde at tilføje farve, tekstur og stil til enhver indretning.

Et fordelagtigt indkøb hos gardinstudiet, der er sammensat af topmoderne tekstiler, høj funktionalisme samt nem anvendelse.

Gardinbussen giver dig det bedste overblik over specielle rullegardiner

Naturligvis i den bedste kvalitet. Spar penge med enkle, lave dagligdags priser, kontakt os for gratis opmåling og tilbud og få et godt overblik der matcher dine behov. Liftgardiner repræsemterer altid en intelligent og billig produktløsning på dine solafskærmnings behov. Hvis du har til hensigt at investere i et rullegardin til soveværelset, verandaen, terrassen, lysthuset, pavillonen eller andre rum i din forretning eller din bolig, bør du tænke over de mange fordele ved vores produkter.

Plissegardiner der er udformet i de sidste nye designs og med utallige farvemuligheder er igen blevet in modemæssigt. Hos Gardin studiet i Århus tilbyder vi det mest omfattende sortiment af Liftgardiner til anvendelse i samtlige rum. Hvadenten det er til boligen eller virksomheden, plus at samtlige af vores gardiner er i en fantastisk kvalitet og til en pris, der kan tilpasses ethvert budget.

Kontakt gardinbussen og se selv med egne øjne. Vi syr rullegardiner i alle “afskygninger”, der dækker alle behov og vi kan med garanti ligeledes finde de optimale rullegardiner, der opfylder dine drømme.

Kontakt Gardinstudiet og lad os give dig et stærkt tilbud på liftgardiner i super design og slidstærk holdbarhed, som du bliver glad for mange år fremover.

Telefon::
8672 5240
Firmanavn:
GardinStudiet
Adresse::
Rosenvangs Allé 180
Postnr.::
8270
By::
Højbjerg
  • Færdigsyede gardiner efter mål
  • Færdigsyede gardiner efter mål
  • Færdigsyede gardiner efter mål
  • Færdigsyede gardiner efter mål

Skriv et svar