Kombiner bade- og byferie i Chania og få det bedste af Grækenland

Kombiner bade- og byferie i Chania og få det bedste af Grækenland
Kategori:
Artikel:

Grækenlands største ø Kreta tiltrækker hvert år et meget stort antal danske charterturister, som søger ferieparadisets krystalklare vand, smukke strande, rige kulturarv, store naturoplevelser og naturligvis alt det bedste fra det græske køkken. Et af øens helt store trækplastre er den næststørste by – Chania – som giver mulighed for en perfekt kombination af bade- og byferie.

Storby vibe i Chania

Med sine cirka 70.000 indbyggere er Chania først og fremmest en pulserende og happening storby med en rigtig fed vibe. I det centrale Chania finder du naturligvis en bredt udvalg af lækre restauranter og caféer. Det summer af liv ved den hyggelige venetianske havn, hvor der er rig mulighed for at finde et bord med udsigt over vandet og de mange fisker- og turbåde.

Er du til fest, farver og natteliv, er det også i dette område, at du finder mange af byens mest populære loungebarer og diskoteker. Selvom du måske ikke har tænkt dig at feste til langt ud på natten, bør du unde dig selv at opleve område ved aftentid, når lysene tændes og der bliver skruet helt op for hyggen og charmen, som på mange måder giver en fornemmelse af, at man opholder sig i Venedig. Du kommer bare ikke udenom havnepromenaden i Chania – den skal opleves.

Markedshallen i Chania

En anden attraktion i Chania er den store markedshal, som ligger centralt i byen. Markedshallen er bygget med inspiration fra den flotte Markedshal i Marseilles.

Her er en hyggelig stemning og masser af liv i form af både turister samt lokale shoppere og handlende. Markedshallen har et stort udvalg af lokale græske fødevarer, men du kan også finde et godt tilbud på diverse skindprodukter, smykker, sko og tøj.

Det moderne Chania

Tæt på havnen og de mange smalle og maleriske handelsgader i den gamle bydel, kan du også opleve det moderne Chania. Her finder du f.eks. de store mærkevarekæder, hyggelige torvepladser og en række dejlige parker, hvor du kan hvile benene og måske nyde en medbragt frokost. Det er også her, at du kan finde den velbesøgte lædergade med et meget stort udvalg og rigtig gode priser på alverdens lædervarer.

Chanias bygningsværker

Er du arkitektonisk interesseret, har Chania rigtig meget at byde på. Byen blev grundlagt for mere end 2500 år siden og emmer af historie. Giv dig selv den store oplevelse det er at besøge den imposante Agios Nikolaos kirke. Kirken, der tidligere har fungeret som moské, imponerer blandt andet med sin minaret og sit kirketårn.

Men Chania vrimler med seværdige bygningsværker. Det gælder blot om at kigge op fra sin mobil og lade sig åbne op for de mange indtryk.

Badeferie i Chania

Afslutningsvis skal Chanias dejlige badestrande også fremhæves. Byen er nemlig et oplagt valg til dig, der blot nyder at dase på stranden. Det kan anbefales at søge lidt vest for Chania, hvor der ligger en række rigtig gode børnevenlige strande i små bugter.

Firmanavn:
Rejse Spion
  • Kombiner bade- og byferie i Chania og få det bedste af Grækenland
  • Kombiner bade- og byferie i Chania og få det bedste af Grækenland

Skriv et svar