Arganolie, også kaldet E-vitamin olie, skønhed og sundhed

Arganolie, også kaldet E-vitamin olie, skønhed og sundhed
Artikel:

Forestil dig en frugt, der er så indbydende, at geder vil klatre i træer for, at spise den!

Inde i denne lille frugt, er der en lille nød/kerne, hvorfra Arganolie udvindes. I generationer har folk i Marokko presset denne lille kerne for, at udtrække den værdifulde olie, der bruges som kosttilskud, heling af sår, behandling af udslæt, og til hud og hårpleje.

Disse langsomt voksende Argan træer, er så berømte at Argan Forest i 1998 blev erklæret biosfære reservat af UNESCO.


Igennem hele historien, har Arganolie bidraget!

Argan olie var ikke kun et produkt, der blev brugt i Marokko. Mennesker fra hele verden har draget fordele af Argan oliens evne til at behandle hud infektioner, insekt bid, psoriasis, akne og som anti aging middel. I nutiden bliver olien brugt af mænd og kvinder over hele verden, der søger efter en effektiv og økologisk behandling af hud og hår.

En af de stor grunde til at Argan olie er så effektiv, er dens rigdom af A-vitamin og E-vitamin. Ikke desto mindre er den også stopfuld af anti-oxidanter, Omega 6 fedtsyrer, og linolsyre. Forskning beviser at det forhindrer betændelse samt fugtiggør huden, forhindrer udtørring og ældning.

Ved brug udvortes, vil trocopherol indholdet fra E-vitamin medvirke til at øge celleproduktionen og fremme sundt hår og hud. Dette er grunden til at kosmetiske virksomheder over hele verden, medtager Argan olie i deres High-end produkter for anti-aging, hår og hudplejeprodukter.


Nu til den gode nyhed!

Få alle fordelende ved denne dyrebare lille hemmelighed, du behøver ikke at købe luksus og high-end hår og hudplejeprodukter. Du kan købe arganolie 100% ren, hvilket vil være en fordel for din normale hudpleje. Korrekt 100% ren Argan olie er dyrt, derfor står den på alle fashion og film modellers hylde. Som fast inventar, men heldigvis er kun en dråbe eller 2 nok til, at nære huden hele dagen.

Firmanavn:
Argan marked
Adresse::
Borrehøj 12
Postnr.::
4400
By::
Kalundborg
  • Arganolie, også kaldet E-vitamin olie, skønhed og sundhed

One Response to

  1. Argan oliens fordele for hår og hud - count.dk siger:

    […] hele verden har draget fordele af Argan oliens evne til at behandle hud infektioner, insekt bid, psoriasis, akne og som anti aging middel. I nutiden bliver olien brugt af mænd og kvinder over hele verden, […]

Skriv et svar