Ansigtspleje og læbepomade

Featured
Ansigtspleje og læbepomade
Artikel:

Anti-aging og akne behandling med argan olie

Argan olie som behandling af Akne/acne

Gode?? nyheder for alle, der lider af akne – arganolie har vist sig at reducere sebum niveauer i fedtet hud! Kvinder der aldrig har haft akne før finder, at der i 30’erne og 40’erne opstår denne irriterende tilstand, og det er ofte svært at behandle.
Kemiske cremer kan være dyre, og i det lange løb virkelig gøre mere skade end gavn. Argan oliens høje linolsyre indhold hjælper med, at reducere betændelse forårsaget af akne, (og udslæt, infektioner og insekt bid) og samtidigt helbrede beskadigede hudceller.
Hvis du bruger arganolie som din fugtighedscreme, men stadigt kæmper med acne, placer en dråbe i din hule hånd og dup lidt ekstra i problemområder.

En fugtgivende Natcreme med argan olie

Argan olie er hurtigt indtrængende og efterlader ikke en fedtet hud.

Efter at have renset huden med en økologisk rensecreme, så tag en enkelt dråbe ren arganolie, og masser i cirkelbevægelser, ansigt og nakke.
I vintermånederne, eller i tørre klimaer, brug evt. en ekstra dråbe. Olien er meget mild og kan anvendes tæt på øjet ligeledes.
Vitamin A og E hjælper med at [eafl id=”197″ name=”Anti-aging infosidelink” text=”reducere fine rynker”] og holder den sarte ansigtshud fugtig.

Læbepomade med arganolie

Argan oliens fordele stopper ikke ved hud og hår; den giver en vidunderlig læbe behandling eller erstatning for læbepomade! Gnid 1-2 dråber på læberne, og dub overskydende bort.
Dette vil ikke kun helbrede sprukne læber, men også holde dine læber bløde, glatte og konditionerede. Brug især arganolie ved vintertid for at forhindre sprukne læber.

Argan mod barber skrammer

Uheld ved barbering er ubehageligt. Argan olie er en effektiv behandling til at lindre og helbrede efter barbering, samt kvinder for deres ben og bikinilinje.
Varm en dråbe eller to af olien i dine hænder og masser let ind i det berørte område. Den [eafl id=”197″ name=”Anti-aging infosidelink” text=”helbredende kraft af olien”] vil forbløffe dig. Nogle mennesker konstaterer ligeledes en reduktion af indgroede hår.

  • Ansigtspleje og læbepomade

Skriv et svar