Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Til både børn og voksne bør man lave mad specielt til halloween - men hvordan ... Læs mere ...

Tips om kreativitet fra John Cleese

Tips om kreativitet fra John Cleese

I dette tidsløse 36 minutters foredrag, skitserer John Cleese de 5 faktorer, du kan benytte ... Læs mere ...

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Giver huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Argan Olie gør håret blødere, mere skinnende og silkeblødt Læs mere ...

 

Rydning/rengøring af dødsbo

Rydning af dødsbo

Leder du efter et professionelt full-service firma til rydning af dødsbo i København eller et andet sted på Sjælland? Er det vigtigt for dig, at det er et firma som tilbyder rydning af dødsbo med respek.

Vi er beliggende i København, og har igennem de sidste mange år arbejdet overalt på Sjælland.

Vores ekspertise strækker sig til alt lige fra transport og flytning til total rydning af alle former af dødsboer, samt til almindelig rengøring, specialrengøring og skadeservice. Vi er kendt for vores respektfulde håndtering af dødsboer og for vores hjælpsomhed

Besøg os på. https://hsdk.dk/

Unik indretning af hus og have fra Karma Shop

Velkommen til karma-shop.dk – Vi er en dansk webshop med salg af lækre unikke fede produkter til dit hus og din have – Boligindretning, interiør og eksteriør i særklasse til dig der vil have det bedste. Håndlavet brugskunst, flotte smykker og ikke mindst de helt store krukker til haven som er i absolut topkvalitet til fornuftige priser. Stort sortiment og krukker i alle størrelser til ethvert formål. Vi sælger til både private, virksomheder og institutioner i Danmark og Norge.

Find også din nye vandkunst og vandfontæne til haven hos os, store og små modeller som fås med eller uden lys. Husk vi har dag til dag levering af alle lagervarer.

Som en af de eneste forretninger i Danmark, kan vi tilbyde meget store Buddha figurer og trolde til haven i frostsikker beton – Smukke haveskulpturer som absolut vil gøre en forskel i dit havedesign.

Vi sætter en ære i at finde smagsfulde og lækre ting som du kan glædes over i rigtig mange år, grundet et fedt design og en høj kvalitet. Kom og besøg os online i vores netbutik og lad dig inspirere til fornyelse af din bolig og have.

Vores team har været i branchen i rigtig mange år og har fulgt nethandelen tæt. Det betyder at vi har mange kontakter og leverandører i hele verden og kan derfor importere og præsentere de mest unikke og specielle produkter til vores kunder.

Karma Shop DeLuxe er hvad det lyder som – luksus varer til fornuftige priser så alle kan være med, både unge som ældre der gerne vil have anderledes indretning og design af deres bolig og have.

Pinterest og mange flere besøg

flere besøg

Der har været mange spørgsmål i forbindelse med Pinterest og Social Multiplier

Så derfor er der et fuldt Pinterest Webinar d. 3 november, og når du ikke det, kan du efterfølgende se et rerun af samme Webinar.

Her vil du se, hvordan du starter med, at øge din trafik:

  • Hvordan Pinterest virker
  • Hvordan du opsætter en Pinterest firmakonto
  • Hvordan du installerer “Social Monetize Me” (et bonus produkt) til din blog
  • Hvordan du bruger “Social Monetize Me” til at oprette Amazon sider
  • Hvordan du konfigurere Social Multiplier 2
  • Hvordan du configurere en Virtual Private Server (VPS) til at køre SM2

Rent basalt, vil det være alt du behøver og ønsker at vide, også selv om du startede med ikke, at kende til noget af det!

På 17 dage genererede Jonathan Leger 308.472 besøg fra Pinterest.

Er du stadigt i tvivl? her er et screenshot der beviser det:

Pinterest generering af besøg

Temmelig hyggeligt, syntes du ikke??

Ret utroligt, det var, hvad jeg tænkte! For at se, hvordan denne simple software, kan opsættes på ca. 4 minutter og, begynde at drive trafik til dine sider – KLIK HER!

flere besøg med pinterest

På 3 måneder genererede Jonathan Leger 427.115 besøg fra Pinterest.

Er du stadigt i tvivl? her er et nyt screenshot der beviser det:

Jeg behøver nok ikke fortælle dig, at hans salg var gået “vildt” i vejret!

KLIK HER! – det fortryder du ikke!

Så kommer den lige igen: 1,8 millioner besøg på kun 3,5 måned!

Jonathan Leger har skrevet en software, der massivt får Pinterest til at generere besøg, med hans nye Social multiplier 2.

nu er spørgsmålet så, hvor lang tid går der, inden denne mulighed bliver kopieret og efterfølgende en opdatering i Pinterest der stopper legen – hvor lang tid vil du vente??

KLIK HER! – det fortryder du ikke!

Pagepower påvirker SEO

Pagepower / sidestyrke

Hvordan din interne linkstruktur og navigation påvirker SEO

Hjemmeside struktur (sidestyrke), er den måde dine sider på webstedet er knyttet til de andre sider. Det er den måde, folk og søgemaskiner navigerer på hjemmesiden, og det er lige vigtigt for dem begge. Du ønsker sikkert både mennesker og søgemaskiner til nemt, at finde det de leder efter.

En dårlig hjemmeside struktur kan helt dræbe placeringer, trafik og konverteringer.

Årsagerne hertil er mange. Først, hvis der ingen måde er for en søgemaskine til, at få adgang til en stor del af indholdet på et websted, fordi den eneste måde at nå det “indhold” er gennem søge formularer, der skal indsendes, vil …..

Læs mere om pagepower

DPO og implementering af persondataforordning

Outsourcing af DPO-rollen og implementeringen af databeskyttelsesforordningen er nøglekompetencer hos persondatabeskyttelse.nu.

Persondatabeskyttelse.nu blev etableret med et stort ønske om at simplificere det ret komplekst område, der omhandler arbejdet med databeskyttelsesforordningen, en blanding af jura, processer og IT.

Persondatabeskyttelse.nu har udviklet et koncept med tre kompetenceområder inddelt i tre løsninger skræddersyet efter virksomhedernes behov og udarbejdet med udgangspukt i praktisk erfaring. Du kan læse mere om de tre løsninger .

Der stilles nye og omfattende krav til organisationers og virksomheders behandling og beskyttelse af personoplysninger. Ved at outsource rollen som databeskyttelsesrådgiver, også kaldet DPO og / eller projektet med implementeringen af forordningen til persondatabeskyttelse.nu, er virksomheden til enhver tid sikret i forhold til at opfylde den gældende lovgivning på området, uden at skulle fastansætte en DPO internt i organisationen

– det er nemt og effektivt.