Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Til både børn og voksne bør man lave mad specielt til halloween - men hvordan ... Læs mere ...

Tips om kreativitet fra John Cleese

Tips om kreativitet fra John Cleese

I dette tidsløse 36 minutters foredrag, skitserer John Cleese de 5 faktorer, du kan benytte ... Læs mere ...

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Giver huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Argan Olie gør håret blødere, mere skinnende og silkeblødt Læs mere ...

 

Gør noget ved miljøet

Der er rigtig mange, der har en holdning til miljøet, men der er ikke helt så mange, der rent faktisk gør noget. Det er populært at sige, at man går op i miljøet og tænker på det, men det er noget andet, når man rent faktisk skal gøre noget. Politikere og virksomheder har naturligvis et kæmpe ansvar for, at der bliver sat nogle regler og love op. Det skal dog også komme fra befolkningen, og vi skal være villige til at gøre en indsats – alle sammen.

Skal man have en ny vaskemaskine, skal man naturligvis vælge den mest miljøvenlige. Det har eksempelvis Skousen gjort let, som du kan se her, er der en helt kategori KUN for miljøvenlige vaskemaskiner – og sådan er det med alle hårde hvidevarer. Der er penge at spare og god samvittighed at købe.

Det handler dog i høj grad også om vores forbrugsvaner. Vi spiser nemlig alt for meget oksekød, der er noget af det der belaster miljøet mest. Man behøver naturligvis ikke blive veganer, men man kan godt skære lidt ned på det røde kød, uden at lide overlast af det. Man kan også tage bade der er et par minutter kortere, slukke lyset i rum hvor man ikke opholder sig, eller når man forlader dem. Jo mere man tænker over de ting man gør, jo mere bliver det til vaner.

%d bloggers like this: