FAQ – Ofte stillede spørgsmål til linkkataloger

Hvad nytte gør linkkataloger?

Fordi linkkataloger udarbejdes af mennesker for besøgende, (imodsætning til søgemaskinernes resultater, der er fundet af robotter for besøgende), relevansen af linkkatalogets resultat er meget højt. Søgemaskiner er fuldt ud klar over dette, og langt de fleste søgemaskine robotter starter sin regelmæssige “crawling” ved linkkataloger. Så er du listet der, vil søgemaskinerne finde dig på deres næste “crawl”, selv uden din egen indsendelse.

Ligeledes har regeltmæssigt opdaterede linkkataloger en høj værdi i Googles øjne, da de ved at nye ting og virksomheder bliver listet der. Når du er listet her, får du et eller flere direkte links til din side/underside, hvilket er en god ting for din backlink strategi, som har en stor indflydelse på, hvordan dine sider bliver vist i en Google søgning.

Hvorfor bør du overveje at indsende din optagelse til godkendelse i A3-marketings linkkatalog?

Der er flere svar på dette spørgsmål:
For at få dit websted hurtigere indexceret
Google og Bing etc. sender deres “crawlere” (spiders) ud, for at søge efter de nye sites og nyheder der opstår på daglig basis. Så har du nye sider og du ønsker de skal kende til din eksistens, så er der ikke nogen lettere måde til at “slå et skilt i jorden”, end ved at tilmelde dit site ved forskellige linkkataloger.
Envejs link > Betyder øget værdi til dine sider.
De fleste linkkataloger tilbyder envejs links, hvilket er en fordel set udfra et SEO mæssigt syn på dine sider. Søgemaskiner tillægger værdi til dine sider udfra antallet af indgående links, målt op mod udgående links (reciprocal links). Derfor kan linkkataloger give et skub, fremad i dine SEO anstrengelser.
Målrette din SEO indsats til specifikke søgeord/sætninger
De flest linkataloger, tillader dig at indføje links med beskrivelser, der henfører til din side/sider og fortæller søgemaskinen om på forhånd, hvad der kan forventes fundet, for enden af linket, samt have indflydelse på om du bliver favoriseret, i forhold til andre med samme søgeord/sætning.

Hvordan tilmelder jeg et link?

For at tilmelde et link, eller artikel, klik på “NY BRUGER” i menuen. Dette tager dig til en side, hvor du kan give alle dine detaljer, vælge kategori, samt vælge brugernavn og password.

Kan jeg efterfølgende ændre/opdatere min optagelse?

Ja, du kan logge ind til dine optagelser til enhver tid.

Hvordan kan jeg lave ændringer i mine optagelse?

Du logger ind med det brugernavn og password du valgte ved den første tilmelding, derefter kan du modificere alle de detaljer du måtte ønske.

Jeg har mistet mit brugernavn og/eller adgangskode, hvordan finder jeg det?

Klik på “Mistet din adgangskode” og indtast dit brugernavn eller e-mail og klik herefter på “Få ny adgangskode”.

Min optagelse bliver afvist, hvorfor??

Du kan have lavet mere end 1 link i din tekst, dette tillades ikke ved gratis optagelse. Din tekst er muligvis for kort, eller indeholder for stor mængde Duplikeret indhold. Du kan opgraderer til fremhævet/sticky og få flere muligheder!
Normalt vil du få en forklaring i e-mail der fortæller du er afvist, men afvist betyder ikke at din optagelse er slettet, den ligger stadigt som kladde, så login, lav den bedre og prøv igen 😉

Deler i mine oplysninger med andre??

Vi hverken sælger, eller deler dine data med andre, evt. betalings data, kan vi ikke engang selv se 😉

Hvorfor virker mit website link ikke??

Du skal indtaste det korrekt, husk at medtage http:// ellers fungerer det ikke.

Hvordan bruger jeg “SØG I KATALOGET”?

For at finde en firma type, så indtast typen af den virksomhed, du eftersøger.

F.eks. hvis du indtaster dyrefoder i søgefeltet, vil du få resultater som: hundefoder, hestefoder,o.s.v.
Kender du allerede navnet på virksomheden du søger efter, er det simplerer blot at indtaste firmanavnet. Findes der ikke noget på søgningen kommer du til et skema, med udvidede søgemuligheder.

Kan i tilføje en ny kategori for mig??

Selvfølgeligt, kontakt os via mail, eller brug kontakt siden og fortæl os dine ideer!

Jeg forsøger at tilmelde en optagelse, men har ikke noget login og password??

Du skaber selv dit brugernavn og password ved oprettelse af bruger, disse oplysninger bør du gemme, databasen krypterer disse og vi kan derfor ikke genskabe dem for dig.
Men går du til login siden og indtaster den e-mail du benyttede ved oprettelse, og trykker på “Mistet din adgangskode”, sender databasen dig et nyt password på den e-mail adresse.