Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Halloweenopskrifter - mad til Halloween

Til både børn og voksne bør man lave mad specielt til halloween - men hvordan ... Læs mere ...

Tips om kreativitet fra John Cleese

Tips om kreativitet fra John Cleese

I dette tidsløse 36 minutters foredrag, skitserer John Cleese de 5 faktorer, du kan benytte ... Læs mere ...

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Arganolie naturlig hår- og hudpleje, fra Arganmidas

Giver huden en ungdommelig glød og reducere synligheden af rynker. Argan Olie gør håret blødere, mere skinnende og silkeblødt Læs mere ...

 

Den guddommelige træningselastik er svaret på dine bønner!

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med den guddommelige træningselastik, er det uden tvivl på tide! Træningselastikken er et af de redskaber indenfor træningen, som er mest alsidigt, og som alle uden undtagelser vil have gavn af at anskaffe sig.

Grunden til denne meget brede målgruppe skal bl.a. findes i elastikkens utallige anvendelsesmuligheder herunder styrke-, mobilitets- og genoptræning. En anden vigtig årsag til populariteten er, at det er muligt at bestemme sværhedsgraden helt selv, da elastikkerne findes i mange forskellige styrker – dette udtrykkes ved hjælp af de forskellige farver.

Derudover er elastikkerne super nemme at opbevare og endda medbringe på f.eks. ferien eller arbejdet. Dette betyder, at du ikke nødvendigvis skal betale i dyre domme for et medlemskab i et træningscenter, men i stedet for kan du transportere hele centeret lige derhen, hvor du ønsker – helt uden dyre månedlige omkostninger.

Hvis dette har fanget din interesse, er der mulighed for at læse meget mere og endda købe din nye træningselastik på Traeningselastik.dk.

%d bloggers like this: