Helse og SundhedArgan og E-vitamin olie, skønhed og sundhed
Borrehøj 12
4400 Kalundborg
4400
arganolie

Forestil dig en frugt, der er så indbydende, at geder vil klatre i træer for, at spise den!

Inde i denne lille frugt, er der en lille nød/kerne, hvorfra Arganolien udvindes. I generationer har folk i Marokko presset denne lille kerne for, at udtrække den værdifulde olie, der bruges som kosttilskud, heling af sår, behandling af udslæt, og til hud og hårpleje.

Disse langsomt voksende Argan træer, er så berømte at Argan Forest i 1998 blev erklæret biosfære reservat af UNESCO.


Igennem hele historien, har Argan olie bidraget!argan nøden

Argan olie var ikke kun et produkt, der blev brugt i Marokko. Mennesker fra hele verden har draget fordele af Argan oliens evne til at behandle hud infektioner, insekt bid, psoriasis, akne og som anti aging middel. I nutiden bliver olien brugt af mænd og kvinder over hele verden, der søger efter en effektiv og økologisk behandling af hud og hår.

En af de stor grunde til at Argan olie er så effektiv, er dens rigdom af A-vitamin og E-vitamin, ikke desto mindre er den også stopfuld af anti-oxidanter, Omega 6 fedtsyrer, og linolsyre. Forskning beviser at det forhindrer betændelse samt fugtiggør huden, forhindrer udtørring og ældning.

Ved brug udvortes, vil trocopherol indholdet fra E-vitamin medvirke til at øge celleproduktionen og fremme sundt hår og hud. Dette er grunden til at kosmetiske virksomheder over hele verden, medtager Argan olie i deres High-end produkter for anti-aging, hår og hudplejeprodukter.


Nu til den gode nyhed!

Få alle fordelende ved denne dyrebare lille hemmelighed, du behøver ikke at købe luksus og high-end hår og hudplejeprodukter. Du kan købe olien 100% ren, hvilket vil være en fordel for din normale hudpleje. Korrekt 100% ren Argan olie er dyrt, derfor står den på alle fashion og film modellers hylde, som fast inventar, men heldigvis er kun en dråbe eller 2 nok til, at nære huden hele dagen.

De 10 største fordele med Argan olie

Her er 10 måder, hvorpå du kan indarbejde denne anti-ældning, fugtighedsgørende og fuldstændigt økologiske olie i din daglige rutine af hudpleje.

 

27 82 08 22
, , , ,
Argan Marked
Ansigtspleje og læbepomade

Anti-aging og akne behandling med argan olie

Argan olie som behandling af Akne/acnebehandling af akne

Gode?? nyheder for alle, der lider af akne – arganolie har vist sig at reducere sebum niveauer i fedtet hud! Kvinder der aldrig har haft akne før finder, at der i 30’erne og 40’erne opstår denne irriterende tilstand, og det er ofte svært at behandle.
Kemiske cremer kan være dyre, og i det lange løb virkelig gøre mere skade end gavn. Argan oliens høje linolsyre indhold hjælper med, at reducere betændelse forårsaget af akne, (og udslæt, infektioner og insekt bid) og samtidigt helbrede beskadigede hudceller.
Hvis du bruger arganolie som din fugtighedscreme, men stadigt kæmper med acne, placer en dråbe i din hule hånd og dup lidt ekstra i problemområder.

En fugtgivende Natcreme med argan olie

Argan olie er hurtigt indtrængende og efterlader ikke en fedtet hud.

Efter at have renset huden med en økologisk rensecreme, så tag en enkelt dråbe ren arganolie, og masser i cirkelbevægelser, ansigt og nakke.
I vintermånederne, eller i tørre klimaer, brug evt. en ekstra dråbe. Olien er meget mild og kan anvendes tæt på øjet ligeledes.
Vitamin A og E hjælper med at reducere fine rynker og holder den sarte ansigtshud fugtig.

Læbepomade med arganolie

Argan oliens fordele stopper ikke ved hud og hår; den giver en vidunderlig læbe behandling eller erstatning for læbepomade! Gnid 1-2 dråber på læberne, og dub overskydende bort.
Dette vil ikke kun helbrede sprukne læber, men også holde dine læber bløde, glatte og konditionerede. Brug især arganolie ved vintertid for at forhindre sprukne læber.

Argan mod barber skrammer

Uheld ved barbering er ubehageligt. Argan olie er en effektiv behandling til at lindre og helbrede efter barbering, samt kvinder for deres ben og bikinilinje.
Varm en dråbe eller to af olien i dine hænder og masser let ind i det berørte område. Den helbredende kraft af olien vil forbløffe dig. Nogle mennesker konstaterer ligeledes en reduktion af indgroede hår.

Hårpleje med økologisk shampoo og balsam

Hårpleje med arganolie i Shampoo og balsam

Har du tørt og skørt hår så prøv en Argan hårmaske

Hvis du har tørt og skørt hår, en gang ugentligt lav en overnattende dyb konditionerende behandling med arganolie. Varm 4-10 dråber i dine hænder, før massering ind i hovedbunden. Fortsæt med at massere hele vejen til enderne, twist, og placer en badehætte på hovedet. Din naturlige kropsvarme tilbageholdt i badehætten vil hjælpe olien med at trænge ind, og samtidig holde dit pudebetræk fri for olie.

Om morgenen vaskes dit hår som normalt, skyl indtil alle rester er væk.
Hvis du har skæl eller tør hovedbund, lav en Hårmaske to gange om ugen, indtil skæl forsvinder. Fortsæt med ugentlige behandlinger, eller efter behov.

Argan Shampoo og leave-In balsam

argan olie hårmaske

Argan olie er ikke kun til gavn for huden – det er også fantastisk til hår. Denne ikke-fedtende olie er den perfekte leave-in conditioner, der gør dit hår lettere at style, mens den samtidigt reparerer spaltede spidser! Argan olie hjælper med at tæmme kruset og flyvsk hår, beskytter mod varmen fra hårtørrer, papilotter og glattejern, alt imens den fremmer glans og fylde.
Der er forskning, der viser arganolie kan fremme hårvækst, så sørg for at gnide det ind i din hovedbund også. Afhængig af tykkelsen, tekstur, tilstand, og længden af dit hår, skal du muligvis bruge fra 1 til 3 dråber.

At få den rigtige mængde kan tage noget øvelse. Start med en dråbe (eller for kort hår ½ dråbe) og varm i håndfladerne før du fører fingrene gennem håret, med særlig vægt på dine mål. Når du er færdig, tilsættes ½ dråbe til fingerspidserne og masseres ind i hovedbunden. Gnid overskydende ind i dit ansigt, hals eller hænder.

 

Plej krop og fødder

Krops- og fodpleje med argan olie

Fugtighedscreme med argan til hele kroppen

Når du først har oplevet, hvordan Argan olien hjælper dit ansigt. Så tøv ikke, men brug den som fugtigheds creme på hele kroppen! Forhåbentligt bruger du allerede en økologisk fugtighedscreme, som f.eks. mandel olie, på kroppen og undgår de skjulte kemikalier der er i de fleste lotioner og cremer.
Tilsæt blot nogle få dråber af Argan olie til din foretrukne fugtighedscreme (kokos, oliven, jojoba, mandel eller sesam), for øjeblikkeligt at udnytte fordelende ved denne helbredende Argan olie. Har du ekstra hård hud under hælen, eller på albuer, så masser en ekstra dråbe på disse steder.

Neglepleje med arganolie

Læs her, hvordan olien kan hjælpe dine negle! Argan olie er “ikke-fedtet fugt”, og er en ideel behandling til neglebånd og negle. Fjern alt polish fra fingernegle og tånegle, og skyl grundigt.
Dup en brøkdel af en dråbe direkte på hver negl, en ad gangen, og gnid godt ind i neglelejet og kutikula. Lad det virke indtil alle negle er blevet behandlet.
Vask og skyl grundigt og anvend derefter polish som ønsket. Olien vil afhjælpe tørheden i dine negle, men også hjælpe med at holde dine neglebånd fugtet, så du ikke udvikler smertefulde hangnails

Behandel strækmærker med arganolie

Arganolie kan afhjælpe, eller forhindre strækmærker ved at forbedre hudens elastiksitet. Varm 2-3 dråber ren arganolie i din hule hånd og gnid forsigtigt din mave, hofter, lår eller andre potentielle problemområder.
Vitamin A og vitamin E, som bidrager til at forynge huden, mens den fugtgivende virkning, gør strækmærker mindre tilbøjelige til at dannes. Hvis du allerede har et strækmærke eller to (eller seks), så start med at massere arganolie og brun sukker, i de ramte områder før dit næste bad. Skyl godt og anvend olie til de berørte områder før påklædning.

Tørre fødder og sprukne hæle behandles bedst med argan olievelplejede fødder

Hvis du har tør revnet hud på dine fødder eller hæle, gnid 2 dråber ind i fødderne, med særlig vægt på problemområder. Afhængigt af, hvor tør din hud er, kan det være nødvendigt at anvende et par dråber mere til fuldt ud at fugte området.
Dæk med et par hyggelige strømper for, at give olien en chance for at suge ind. Behold strømperne på i mindst 20 minutter, og helst natten over. Dette vil hjælpe dig til smukke, velplejede fødder
BEMÆRK: Brug en varm vaskeklud til, at fjerne al den resterende olie fra bunden af dine fødder før badning! Vi ønsker ikke du glider og falder!